ΚΟΕ: Απαλλαγή ετήσιας συνδρομής για τα 202 σωματεία με δικαίωμα ψήφου

Η ΚΟΕ ενημέρωσε πως λόγω της πανδημίας τα 202 σωματεία με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ομοσπονδίας απαλλάχθηκαν της ετήσιας συνδρομής.

ΚΟΕ: Απαλλαγή ετήσιας συνδρομής για τα 202 σωματεία με δικαίωμα ψήφου

Η κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδας ενημέρωσε πως τα 202 σωματεία με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΚΟΕ απαλλάχθηκαν της ετήσιας συνδρομής. Ο λόγος είναι φυσικά τα οικονομικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία και τα διαδοχικά lockdown.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, με απόφαση του στις 19 Μαρτίου 2021, λαμβάνοντας υπόψη τις παρούσες δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στα αθλήματα της, με την παρατεταμένη καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού covid – 19, απάλλαξε τα 202 σωματεία με δικαίωμα ψήφου από την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής τους, ενόψει της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης και τις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας στις 28 και 29 Μαρτίου 2021», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (22/3) η κολυμβητική ομοσπονδία της Ελλάδας αναφορικά με την απαλλαγή της ετήσιας συνδρομής των σωματείων (202) με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ομοσπονδίας.