Δανάη Καριώρη: «Ευτύχημα για την Εθνική ομάδα που δεν σταμάτησε καθόλου»

Η Δανάη Καριώρη είναι μία από τις κοπέλες της Εθνικής ομάδας στην καλλιτεχνική κολύμβηση που προπονείται στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζεται για το προολυμπιακό τουρνουά.

Δανάη Καριώρη: «Ευτύχημα για την Εθνική ομάδα που δεν σταμάτησε καθόλου»

Η Ελλάδα διεκδικεί την πρόκριση στο Τόκιο, με το ντουέτο το οποίο αποτελούν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου και με το ομαδικό.

Ένα από τα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η Δανάη Καριώρη, η οποία καταθέτει τις απόψεις της στην σελίδα της ΚΟΕ εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα.

«Σε αυτόν τον δύσκολο καιρό, που διακρίνεται από αβεβαιότητα και ανασφάλεια για την επόμενη μέρα και συνεχώς αναβάλλονται αγώνες σε όλο το κόσμο, εμείς καθημερινά προπονούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του υψηλού μας στόχου. Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι οι αγώνες πρόκρισης θα πραγματοποιηθούν αυτή τη φορά χωρίς άλλη αναβολή και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους όλων μας, αθλητριών και προπονητών.

Θεωρώ ευτύχημα για την Εθνική ομάδα ότι δεν σταματήσαμε καθόλου τις προπονήσεις ενώ παράλληλα οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ είναι ιδανικές για τη προετοιμασία μας. Επίσης έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση της ΚΟΕ που μας παρέχει ιατρική φροντίδα και εβδομαδιαίο έλεγχο Covid, ώστε να μένουμε υγιείς και ασφαλείς.

Είμαι αισιόδοξη ότι θα πετύχουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες καθώς έχουμε να παρουσιάσουμε δύο νέες δυναμικές και εντυπωσιακές χορογραφίες τόσο στο ελεύθερο όσο και στο τεχνικό ομαδικό. Είμαστε αποφασισμένες να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εκπροσωπηθεί η χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020», τόνισε η Δανάη Καριώρη.