Επίσκεψη Σπύρου Γιαννιώτη στο ΟΑΚΑ (pics)

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, υποψήφιος πρόεδρος για την ΚΟΕ, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Επίσκεψη Σπύρου Γιαννιώτη στο ΟΑΚΑ (pics)

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, μαζί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, επισκέφθηκε σήμερα το ΟΑΚΑ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «επισκέφτηκα σήμερα το ΟΑΚΑ μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή της εγκατάστασης κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Σκοπός της επισκέψεως μου ήταν να ξεναγηθώ στις εγκαταστάσεις και να διαπιστώσω την πρόοδο των εργασιών προκειμένου το ΟΑΚΑ να γίνει ξανά το "στολίδι" του ελληνικού αθλητισμού.

Δεν κρύβω ότι είμαι συναισθηματικά φορτισμένος κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί αφού είχα την τεράστια τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η πορεία μου στο χώρο της κολύμβησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ΟΑΚΑ και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είδα την σημαντική πρόοδο των έργων και διέκρινα ότι υπάρχει όραμα προκειμένου να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές στον υγρό στίβο σ' αυτή την εγκατάσταση.

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αυγενάκη αλλά και τον κ. Χαλιορή και όλους τους συνεργάτες τους για την εξαιρετική δουλειά και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Είμαι σίγουρος ότι με τις νέες εγκαταστάσεις, η Ελλάδα θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει και πάλι σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των αθλημάτων μας αλλά και στην προβολή της χώρας.

Ο αθλητισμός είναι ένα κορυφαίο "προϊόν" για τη χώρα και το ΟΑΚΑ θα μπορεί να είναι ξανά παγκόσμιο κέντρο αναφοράς».