Τάιγκερ Γουντς: Νέα εγχείρηση στα κάτω άκρα, δεν θα υπάρξει άλλη ενημέρωση άμεσα

Ο Τάιγκερ Γουντς υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στα κάτω άκρα, με την οικογένεια του διάσημου γκόλφερ να ενημερώνει ότι δεν θα υπάρξει νέα ενημέρωση στο άμεσο μέλλον για την υγεία του.

Τάιγκερ Γουντς: Νέα εγχείρηση στα κάτω άκρα, δεν θα υπάρξει άλλη ενημέρωση άμεσα

Την Παρασκευή (26/2) ο Τάιγκερ Γουντς υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στα κάτω άκρα για να αντιμετωπίσει τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη λόγω της καταστροφής του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου του. Τρεις μέρες νωρίτερα ο 45χρονος είχε τροχαίο στην Καλιφόρνια, και, αφού διασώθηκε, είχε την πρώτη του πολύωρη επέμβαση στα κάτω άκρα.

Ο θρύλος του γκολφ μεταφέρθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center, όπου και θα παραμείνει κατά το επόμενο διάστημα. Η οικογένειά του ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξη, τις ευχές και τις προσευχές τους, ωστόσο τόνισε ότι δεν θα υπάρξει άλλη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το τροχαίο ήταν σοβαρό, όμως η ζωή του Γουντς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Προς το παρόν, εφόσον δεν υπάρχει πόρισμα από την αστυνομία του Λος Άντζελες, το τροχαίο του Αμερικανού αθλητή θεωρείται ατύχημα.