Τεχνική Κολύμβηση: Τηλεδιάσκεψη για την επόμενη μέρα

Κρίσιμη η αυριανή (24/2) τηλεδιάσκεψη για την τεχνική κολύμβηση. Οι άνθρωποι του αθλήματος θα συζητήσουν για την επόμενη μέρα μετά την απόφαση για το άνοιγμα των κολυμβητηρίων.

Τεχνική Κολύμβηση: Τηλεδιάσκεψη για την επόμενη μέρα

Όπως αναφέρει η Κολυμβητική Ομοσπονδία στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα (23/2):

«Τηλεδιάσκεψη, με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις με τις αποφάσεις της ΓΓΑ για άνοιγμα των Κολυμβητηρίων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, με τη συμμετοχή σωματειακών προπονητών τεχνικής κολύμβησης και εκπροσώπων των σωματείων, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Τεχνικού συμβούλου και των Ομοσπονδιακών προπονητών της ΚΟΕ.

Σκοπός της, στην ανοιχτή αυτή διαβούλευση, να ακουστούν οι προτάσεις των συναδέλφων τους, σ' ότι αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα του αθλήματος το οποίο και θα πρέπει να διεξαχθεί με όσο το δυνατόν πιο δίκαιους κανόνες, στις υπάρχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του covid – 19.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές και για τον Αθλητισμό, είναι επιτακτική η ανάγκη, η όσο το δυνατόν καλύτερη και προσφορότερη σύζευξη των όποιων προτάσεων υπάρξουν, για το γενικότερο καλό του αθλήματος της Τεχνικής κολύμβησης.

Οι δύο θεματικές ενότητες της Τηλεδιάσκεψης:

1η θεματική ενότητα: Η επόμενη μέρα

2η θεματική ενότητα: Αγωνιστικό καλεντάρι».

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα και φυσικά το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας