Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ερασιτεχνών αθλητών έξω από τη Γ.Γ.Α την Παραασκεύη για το λοκντάουν!

Την συγκέντρωση έξω από την Γ.Γ.Α., την Παρασκευή, προανήγγειλαν, αθλητές κι εκπρόσωποι του ερασιτεχνικού αθλητισμού διαμαρτυρόμενοι για το λοκντάουν που διατηρείται από την Κυβέρνηση, σ' αντίθεση με τα επαγγελματικά σπορ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ερασιτεχνών αθλητών έξω από τη Γ.Γ.Α την Παραασκεύη για το λοκντάουν!

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχώρουν, πλέον, οι εκπρόσωποι του ερασιτεχνικού αθλητισμού της χώρας αντιδρώντας στο «λουκέτο» που επιβλήθηκε από την Κυβέρνηση στις δραστηριότητες τους.

Η κατάσταση για πολλούς αθλητές και προπονητές αθλημάτων έχει φτάσει στο μη περαιτέρω, αφού αρκετοί εξ αυτών αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα καθώς δεν έχουν άλλο εισόδημα.

Το λοκντάουν διαρκείας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε συνδυασμό με το επί μέρους άνοιγμα των επαγγελματικών λιγκών έχει δημιουργήσει ένα δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας.

Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή (05/02), το μεσημέρι, προγραμματίζεται συγκέντρωση από τους αθλητές όλων των σπορ έξω από την ΓΓΑ με σκοπό τη διαμαρτυρία για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού, σε μία προσπάθεια να (εισ)ακουστούν από την αθλητική ηγεσία της χώρας.

Όλα αυτά παρότι διατυμπανίζεται ότι τις τελικές αποφάσεις για το «άνοιγμα» ή το «κλείσιμο» αθλητικών εκδηλώσεων λαμβάνονται από τους λοιμωξιολόγους και τους υγειονομικούς φορείς.