Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια-vid

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος έλαβε καταθέσεις από την αθλήτρια που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 11χρονών, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του δράστη.

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια-vid

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο στην υπόθεση των καταγγελιών αθλητριών για σεξουαλική κακοποίηση.

Μετά από ένταλμα που εξέδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε πριν από 10 χρόνια την 21χρονη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας!

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για «βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια» όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ένταλμα.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί την σχετική προκαταρκτική εξέταση, κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της και αμέσως μετά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου ανακριτή προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του καταγγελλόμενου προπονητή.

Από την πλευρά του ο προπονητής ισχυρίζεται πως είχε ερωτικό δεσμό με την 11χρονη -τότε- αθλήτρια και πως περίμενε να μεγαλώσει για να παντρευτούν.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε.

Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν.

Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου», είχε δηλώσει πρόσφατα στο MEGA.