Πάλη: Καμπ προετοιμασίας στην Κομοτηνή για την προολυμπιακή ομάδα ελευθέρας

Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι παλαιστές της προολυμπιακής ομάδας ελευθέρας, όπου συμμετέχουν σε δεκαπενθήμερο καμπ προετοιμασίας ενόψει των αγώνων πρόκρισης στους Αγώνες του Τόκιο.

Πάλη: Καμπ προετοιμασίας στην Κομοτηνή για την προολυμπιακή ομάδα ελευθέρας

Το 2021 ξεκίνησε για το άθλημα της πάλης με εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας των εθνικών ομάδων.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης πραγματοποιεί στην Κομοτηνή από την Τετάρτη 13 έως την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου καμπ προετοιμασίας για τους αθλητές της ελευθέρας.

Πιο συγκεκριμένα 10 αθλητές βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα της Ροδόπης και βάζουν τις βάσεις για τις μεγάλες απαιτήσεις του τρέχοντος έτους. Ο πρώτος στόχος άλλωστε είναι το προολυμπιακό τουρνουά της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου.

Για την προολυμπιακή ομάδα θα ακολουθήσει και νέο καμπ, ενώ θα υπάρξουν και αγώνες πρόκρισης για τους αθλητές που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα.

Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι Γιάννης Μαρτίδης, Γιώργος Πιλίδης, Κύριλλος Μπινενμπάουμ, Γιώργος Σαββουηλίδης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Τιμοφέι Ξενίδης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Άγγελος Κουκλάρης, Γκίβι Μπλιάτζε και Θοδωρής Κυριακίδης.

Υπεύθυνοι των προπονήσεων είναι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Αμιράν Καρντάνοφ και Χαράλαμπος Χαφουσίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.