Τόμας Μπαχ: «Θα ζήσουμε αξέχαστους Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ με μήνυμά του θέλησε να καθησυχάσει τους αθλητές και τις αθλήτριες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, λέγοντας πως θα ζήσουμε αξέχαστους Αγώνες!

Τόμας Μπαχ: «Θα ζήσουμε αξέχαστους Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

Στην Ιαπωνία και όχι μόνο επικρατεί ανησυχία εξαιτίας της έκρηξης κρουσμάτων κορονοϊού και είναι λογικό στις τάξεις των αθλητών, των αθλητριών και των χωρών να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρωθυπουργός της διοργανώτριας χώρας Γιοσιχίντε Σούγκα όσο και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μπαχ επιβεβαίωσαν την σίγουρη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το καλοκαίρι (23 Ιουλίου- 8 Αυγούστου).

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ μέσα από διαδικτυακό βίντεο επανέλαβε πως όλα θα πάνε καλά και δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων:

«Το Τόκιο είναι ακόμα η καλύτερη προετοιμασμένη Ολυμπιακή πόλη που υπήρξε ποτέ. Μπορούμε μόνο να ευχαριστήσουμε τους Ιάπωνες συνεργάτες και φίλους μας για την εξαιρετική δέσμευση και αποφασιστικότητα, οι οποίες είναι αμοιβαίες και από την δική μας πλευρά για να οργανώσουμε αυτούς τους Αγώνες με έναν ασφαλές τρόπο για όλους τους συμμετέχοντες και να οργανώσουμε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να ταιριάζουν με έναν μετά – τον κορονοϊό κόσμο. Όλοι θα ζήσουμε αξέχαστους Αγώνες».