Διαθεσόπουλος: «Ας τελειώσει αυτό το μαρτύριο»

Το μήνυμα του προέδρου της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρη Διαθεσόπουλου για τη χρονιά που φεύγει, τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Διαθεσόπουλος: «Ας τελειώσει αυτό το μαρτύριο»

Ο ισχυρός άνδρας της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος προέβη στο κάτωθι ευχετήριο μήνυμα απευθυνόμενος σε όλη την κολυμβητική οικογένεια.

«Βιώνουμε τα δυσκολότερα Χριστούγεννα της ζωής των περισσότερων από εμάς. Δεν πρέπει όμως να λησμονούμε ότι οι συγκεκριμένες ημέρες είναι μια περίοδος γιορτών, αγάπης, ημέρες του πνεύματος των Χριστουγέννων και αλλαγών. Θέλω να ευχηθώ σε όλη την κολυμβητική οικογένεια και προσωπικά στον καθένα από εσάς Χρόνια πολλά και το 2021 να είναι πολύ πιο όμορφο και λιγότερο βασανιστικό από την χρονιά που φεύγει.

Με νέο όραμα και ελπίδα για όλους μας. Να επανέλθουμε στην κανονικότητα της διαβίωσης της κοινωνίας και του αθλητισμού. Εύχομαι τα κολυμβητικά μας «σπίτια» επιτέλους να ανοίξουν για τους αθλητές, τους προπονητές μας, τα σωματεία και όλους τους εμπλεκόμενους που έχουν στερηθεί τον φυσικό τους χώρο δράσης και λειτουργίας. Τελειώνοντας ο χρόνος ας τελειώσει και αυτό το μαρτύριο. Υγεία και δημιουργική δράση σε όλους».

Θυμίζουμε πως ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, πρόσφατα αναρωτήθηκε επιχειρηματολογώντας και επικαλούμενος μάλιστα σχετική οδηγία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη μη μετάδοση του ιού στο νερό, πως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, οι πισίνες να είναι ανοιχτές όχι μόνον για τις προπονήσεις, αλλά και για την ίδια την αγωνιστική δράση, τη στιγμή μάλιστα που το περασμένο καλοκαίρι υλοποιήθηκε όλος σχεδόν ο αγωνιστικός προγραμματισμός και στα 6 αθλήματα της Ομοσπονδίας, χωρίς προβλήματα και με όλους τους κανόνες.