Ελένη Κουγιά: «Τους λείπει η πισίνα»

Για τις προσπάθειες των σωματείων να κρατηθούν σε επαφή με το άθλημα εν καιρώ πανδημίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η Τεχνική Σύμβουλος της ΚΟΕ, στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ελένη Κουγιά.

Ελένη Κουγιά: «Τους λείπει η πισίνα»

Η Ελένη Κουγιά επεσήμανε πως παρά τα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιούν οι σύλλογοι, τους λείπει πολύ η επαφή με το νερό και ευελπιστώντας πως τα μέτρα θα αρθούν σύντομα ευχήθηκε καλές γιορτές και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες.

«Καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα σε όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας που προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Έχοντας επαφή με τα περισσότερα σωματεία, διαπιστώνω ότι προσπαθούν να κρατήσουν επαφή με το άθλημα χρησιμοποιώντας κάθε δυνατότητα που παρέχουν η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρατηρώ ότι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως η πισίνα τους λείπει και επιθυμούν να βρεθεί ένας τρόπος να βρεθούν ξανά στην πισίνα σύντομα.

Ευελπιστώντας ότι σύντομα θα επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα που θα επιτρέπει την αθλητική δραστηριοποίηση για όλους, εύχομαι σε όλους υγεία και με το καλό να έρθει το Νέο Έτος!» δήλωσε η Ελένη Κουγιά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας