Η επιστολή της Ομοσπονδίας Πάλης στον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στην οποία εκφράζει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του ΔΣ για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων, που έχουν πληγεί βαθιά από την πανδημία.

Η επιστολή της Ομοσπονδίας Πάλης στον Λευτέρη Αυγενάκη

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΛΟΠ

«Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράζουμε την εκτίμησή και τις ευχαριστίες μας για τις άμεσες ενέργειές σας, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση που επιδείξατε στο σύνολο των ερασιτεχνικών σωματείων που αποτελούν το κύτταρο του Ελληνικού Αθλητισμού και έχουν πληγεί βαθιά από την πανδημία.

Η πρόσφατη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού, συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ, στα δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία, αποδεικνύει όχι μόνο την συνέπεια στις εξαγγελίες σας, αλλά και την έμπρακτη στήριξη με την απευθείας επιχορήγηση των πληγέντων σωματείων, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια.

Οι δυσκολίες που διανύουμε σήμερα, αλλά περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζουμε, με θάρρος, επιμονή και υπομονή, μας δίνει κουράγιο και πίστη στις δυνάμεις μας, γνωρίζοντας ότι σε αυτή την δύσβατη πορεία που διανύει το σύνολο της κοινωνίας και ο αθλητισμός ειδικότερα, δεν είμαστε μόνοι, αλλά έχουμε την άμεση και ειλικρινή στήριξη των αρμόδιων οργάνων της Πολιτείας.

Με την πεποίθηση της συνέχειας της αγαστής συνεργασίας μας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων, σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και το 2021 να αποτελέσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τον Ελληνικό Αθλητισμό γεμάτο συγκινήσεις και μεγάλες επιτυχίες».