Θετικός στον κορονοϊό ο Κοκκαλάνης: «Συγγνώμη Ελλάδα που δεν έφερα μετάλλιο»

Ο Βύρων Κοκκαλάνης ανακοίνωσε από την Πορτογαλία πως είναι θετικός στον κορονοϊό, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη μάλιστα να ζητάει συγνώμη που δεν έφερε μετάλλιο στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θετικός στον κορονοϊό ο Κοκκαλάνης: «Συγγνώμη Ελλάδα που δεν έφερα μετάλλιο»

Θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύτηκε ο Βύρων Κοκκαλάνης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από την Πορτογαλία που βρίσκεται, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη μάλιστα να ζητάει συγνώμη που δεν έφερε μετάλλιο στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Συγνώμη Ελλάδα…

Δυστυχώς εχθές τερμάτισα 4ος και δεν κατάφερα να σας φέρω ούτε το αργυρό, ούτε το χρυσό!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον προπονητή μου Νίκο Κακλαμανάκη, που με έφερε στην τελευταία κούρσα να διεκδικώ τα μετάλλια και δεν μπόρεσα ούτε αυτόν να ευχαριστήσω για όλο τον κόπο και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει για εμένα.

Πριν την τελευταία κούρσα είχαμε κάνει όλοι τεστ κορονοϊού και σε όλους είχε έρθει το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν αρνητικό. Μόνο εγώ δεν είχα λάβει αποτέλεσμα.

Μπήκα στον αγώνα με κομμένα τα πόδια σχεδόν και την ψυχή μου γεμάτη άγχος και αγωνία... Μπήκα στο νερό για την τελευταία κούρσα γεμάτος στρες και αγωνία γιατί το δικό μου αποτέλεσμα δεν ήρθε; ..

Έλεγα στον εαυτό μου, αφού ήρθες πρώτος στις ιστιοδρομίες δεν πρέπει να έχεις κάτι, μην σκέφτεσαι αρνητικά..

Αλλά δυστυχώς αυτή η αγωνία επέδρασε καταλυτικά στην απόδοση μου και έτσι ήρθα τέταρτος ενώ θα ήμουν στα μετάλλια. Μετά το πέρας του αγώνα είδα την απάντηση στο έμαιλ ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό.

Το Σοκ μεγάλο..

Τώρα πρέπει να παραμείνω Πορτογαλία για την προφύλαξη όλων των δικών μου και του συνόλου..Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου Νικόλα Κακλαμανάκη για την τεράστια στήριξη του στα δύσκολα και παντού.. Ηθελα πολύ εδώ στην Πορτογαλία να κερδίσω και να επαναφέρω μνήμες 2004..

Να σας δώσω κουράγιο, που τώρα όμως δεν μπορώ να δώσω κουράγιο ούτε στον εαυτό μου!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την υγεία μου και στους επόμενους αγώνες θα κάνω τα πάντα για να είμαστε μαζί νικητές....».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας