Αυγενάκης: Επανέναρξη πρωταθλημάτων μετά τις γιορτές

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δηλώσεις για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων που έχουν σταματήσει αυτή την περίοδο λόγω του lockdown.

Αυγενάκης: Επανέναρξη πρωταθλημάτων μετά τις γιορτές

Για τα πρωταθλήματα που αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει, μίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως καταλαβαίνει τις δυσκολίες που υπάρχουν και βιώνουν αθλητές και σωματεία λόγω της καραντίνας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Team FM).

«Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις των ατομικών αθλημάτων θα ξεκινήσουν σταδιακά και ύστερα από την έγκριση των λοιμωξιολόγων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν, αυτό που τουλάχιστον είχε φανεί εδώ και ημέρες, ότι δηλαδή η συνέχεια στα πρωταθλήματα θα δοθεί από το νέο έτος. Κι αυτό γιατί ο υφυπουργός εκτιμά πως αυτό θα συμβεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Για τις δυσκολίες που βιώνουν αθλητές και σωματεία λόγω του lockdown, ανέφερε πως τις αναγνωρίζει. «Όπως για παράδειγμα οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ που μου στέλνουν υπομνήματα ή αθλητές από την κολύμβηση, όμως οι αποφάσεις παίρνονται καθαρά καθ’ υπόδειξη των λοιμωξιολόγων», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα και της αναστολής των προπονήσεων εκτός από των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων.