Ολυμπιακός: Ανανέωση συνεργασίας με την winmasters

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την winmasters, η οποία θα συνεχίσει να στηρίζει τα τμήματα Πετοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, Υδατοσφαίρισης Ανδρών-Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών.

Ολυμπιακός: Ανανέωση συνεργασίας με την winmasters

Τα τμήματα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να στηρίζει η winmasters. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας με την εταιρία, η οποία θα ενισχύσει τα τμήματα Πετοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, Υδατοσφαίρισης Ανδρών-Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών.

«Ευχαριστούμε θερμά την winmasters για την στήριξη και την εμπιστοσύνη την οποία δείχνει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, ιδιαίτερα μέσα στο καθεστώς των πολύ δύσκολων συγκυριών που επικρατούν στον αθλητισμό. Η υποστήριξη του συλλόγου μας μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός το οποίο συμβάλλει στις προσπάθειες αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει προκαλέσει στον Ελληνικό αθλητισμό η πανδημία», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, είπε σε δηλώσεις του:

«Χαιρετίζουμε την επίτευξη της χορηγικής συνεργασίας με την winmasters, η οποία ανανεώνεται και διευρύνεται σε σχέση με την περσινή χρονιά στηρίζοντας φέτος τα τμήματα βόλεϊ Ανδρών και γυναικών και πόλο Ανδρών και Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και χάντμπολ ανδρών. Η αξία της συνεργασίας αυτής είναι μεγάλη καθώς μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μία μεγάλη εταιρεία, όπως η winmasters έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειες μας και τις προσπάθειες των αθλητών να κρατήσουμε τον αθλητισμό ζωντανό.

Τη φετινή περίοδο είμαστε αντιμέτωποι με νέες μεγάλες δυσκολίες λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στον αθλητισμό και το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί εν μέσω της πανδημίας. Ωστόσο ελπίζουμε ότι ο αθλητισμός στη χώρα μας θα συνεχιστεί, γιατί διαφορετικά οι επιπτώσεις θα είναι ανεπανόρθωτες και μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες αντλούμε τη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters, Θωμάς Τζόκας, σημείωσε με την σειρά του:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι είμαστε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού που αποτελεί στυλοβάτη του ελληνικού αθλητισμού. Συνεχίζουμε μαζί την κοινή μας πορεία για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στην winmasters μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να επιστρέψουν γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους, τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν ξανά και ο φίλαθλος κόσμος να γεμίσει και πάλι τα γήπεδα, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν».