Ποδηλασία: Εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Χρήστος Βολικάκης

Μια θλάση κρατά εκτός συνέχειας από το 11ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας της Βουλγαρίας, τον Έλληνα πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη.

Ποδηλασία: Εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Χρήστος Βολικάκης

Αποχώρησε από το 11ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας της Βουλγαρίας ο Χρήστος Βολικάκης. Ο Έλληνας ποδηλάτης τερμάτισε στη 14η θέση στο πρώτο αγώνισμα τους όμνιουμ, το σκρατς, όμως υπέστη μια θλάση στον αγώνα και η οποία τον κρατά εκτός συνέχειας…

Ο Χρήστος Βολικάκης έγραψε στο Facebook: «Δυστυχώς μετά από μια θλάση στο πόδι στο πρώτο από τα τέσσερα αγωνίσματα του Omnium την δεύτερη ημέρα των αγώνων δεν μου άφησε περιθώρια να συνεχίσω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, η αποχή τόσο καιρό από τους αγώνες έπαιξε σίγουρα το ρόλο της.

Επιστροφή στην Ελλάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας. Εύχομαι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτούς τους δύσκολους καιρούς να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας γιατί αυτό προέχει και να ξεκινήσουμε πλέον την ολυμπιακή μας προετοιμασία για το μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο».