Παναγιώτης Γκιώνης: Σε καραντίνα στην Ιαπωνία! (pic)

Ο Παναγιώτης Γκιώνης παραμένει σε καραντίνα στην Ιαπωνία όπου και μετέβη για τα πρώτα παιχνίδια του στην επαγγελματική «Τ» League για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αρνητικά τα τεστ του Έλληνα πρωταθλητή

Παναγιώτης Γκιώνης: Σε καραντίνα στην Ιαπωνία! (pic)

Ο Παναγιώτης Γκιώνης βρίσκεται στην Ιαπωνία για να ενσωματωθεί στη Σαϊτάμα και να δώσει τα πρώτα του παιχνίδια στην επαγγελματική «Τ» League για την περίοδο 2020-2021, αλλά προς το παρόν βιώνει τους περιορισμούς από τα μέτρα καταπολέμησης του κορονοϊού.

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι στην Ιαπωνία από το Σάββατο και για δύο βδομάδες θα βρίσκεται σε καραντίνα, όπως προβλέπεται αυτόν τον καιρό για κάθε επισκέπτη στην ασιατική χώρα.

Ενδέχεται να κάνει τη φετινή πρεμιέρα στις 21 του μήνα, αλλιώς θ’ αγωνιστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Ο Γκιώνης υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού πριν φύγει από την Αθήνα κι έκανε ένα ακόμα το Σάββατο, με το που έφτασε στην Ιαπωνία. Μάλιστα, οι επιβάτες των πτήσεων πρέπει να περιμένουν τρεις ώρες για να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ, αλλιώς δεν αποχωρούν από το αεροδρόμιο!

Ο Γκιώνης ήταν αρνητικός, αλλά σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα έπρεπε να μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Μένει σε διαμέρισμα, που του εξασφάλισε η ομάδα μαζί με τον Ιάπωνα συμπαίκτη του Σατόρ Αΐντα.

Ο αγώνας της λίγκας στις 21 Νοεμβρίου συμπίπτει με την τελευταία μέρα καραντίνας του Γκιώνη, γι’ αυτό είναι άγνωστο ακόμη αν θα του δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής, πάντως θα υπάρχει και το ντεζαβαντάζ της έλλειψης προπονήσεων. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να δώσει το πρώτο του παιχνίδι στις 4 Δεκεμβρίου.