ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ, δείχνει τον δρόμο»

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ συνεχάρη την ΕΟΚ για την απόφασή της να αναβάλει τα πρωταθλήματα που είναι υπό την αιγίδα της και προέτρεψε να ακολουθήσουν κι άλλες Ομοσπονδίες.

ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ, δείχνει τον δρόμο»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΕΟΚ να αναβάλει τα πρωταθλήματα που είναι υπό την αιγίδα της.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ολέθριες επιπτώσεις για συλλόγους και αθλητές»

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την απόφαση της να διακόψει τα πρωταθλήματα στα οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη, δείχνοντας για ακόμα μία φόρα ότι δίνει προτεραιότητα στον αθλητή και στην αθλήτρια, και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται με τις ομάδες.

Με την απόφαση της αυτή, η ΕΟΚ, δείχνει τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες ότι αυτή τη στιγμή πρωτεύον θέμα είναι ο άνθρωπος.

Μπάσκετ θα υπάρξει και μετά από έναν μήνα ή όποτε ξαναρχίσουν οι αθλητικές υποχρεώσεις. Σε αυτή τη φάση όμως προέχει να προασπίσουμε τον διπλανό μας, τη διπλανή μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες.

Ο κορονοϊός είναι εδώ δίπλα μας και μας «κλείνει το μάτι», αλλά εμείς δεν θα αφήσουμε να περάσει το «δικό» του. Μείνετε υγιείς, μείνετε ασφαλείς!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας