Αυτοί είναι στο πλευρό του Γιαννακόπουλου για τον ερασιτέχνη

«Βαριά» ονόματα που σηματοδοτούν τη νέα εποχή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο Γιαννακόπουλου.

Αυτοί είναι στο πλευρό του Γιαννακόπουλου για τον ερασιτέχνη

Ανάμεσα τους ο γιος του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, ο επιχειρηματίας Έλληνας κι άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκοί.

Άκρως σημαντική είναι η Παρασκευή 8/6 για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς στις 18:30 είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου η «Μάνα του Λόχου» να αλλάξει σελίδα υπό την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του, στο οποίο ωστόσο θα υπάρχουν και άλλα ισχυρά ονόματα.

Μεταξύ των προσώπων που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ο Βασίλης Παυλόπουλος που είναι ο γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Βασίλης Παυλόπουλος είναι 39 ετών, έχει σπουδάσει νομικά, ενώ είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επί εποχής Μιχάλη Κίτσιου.

Ένα ακόμη «δυνατό» όνομα στο ψηφοδέλτιο θα είναι αυτό του επιχειρηματία Αλέξανδρου Έλληνα, ο οποίος είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το ανδρικό βόλεϊ του τριφυλλιού. Επίσης και ο Στέφανος Αυγουλέας θα βρίσκεται εντός του ψηφοδελτίου και είναι ένα από τα πρόσωπα που πέρυσι βοήθησαν στην προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει τον Ερασιτέχνη.