Πάλη: Στην Αρχαία Ολυμπία ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για να δει την προετοιμασία των εθνικών ομάδων

Στην Αρχαία Ολυμπία οι εθνικές ομάδες πάλης πραγματοποιούν καμπ προετοιμασίας και εκεί τους επισκέφθηκε το προεδρείο της ΕΛΟΠ.

Πάλη: Στην Αρχαία Ολυμπία ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για να δει την προετοιμασία των εθνικών ομάδων

Στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Στέργιος Λεωνάκης, και ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μπάρμπας. Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μέρος της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων και κορασίδων σε όλα τα στιλ και να μιλήσουν με τους Ολυμπιονίκες αλλά και τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες βρίσκονται από τις 23 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία και βάζουν τις βάσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Βελιγράδι, τα δύο προολυμπιακά τουρνουά, καθώς και τις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν.

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ αναφερόμενος στο καμπ προετοιμασίας τόνισε μεταξύ άλλων: «Σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές η ελληνική ομοσπονδία προσπάθησε να συγκεντρώσει τους αθλητές των εθνικών ομάδων και να πραγματοποιήσουν υψηλού επιπέδου προπονήσεις. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τα παιδιά αλλά και τους προπονητές. Είδα στα μάτια τους τη δίψα για δουλειά και αγώνες».

Και συνέχισε ο κ. Λεωνάκης: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που στην προετοιμασία βρίσκεται η Μαρία Πρεβολαράκη, που είναι πραγματικά ένα κόσμημα για το άθλημά μας αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό. Με την παρουσία της εμπνέει τους νέους αθλητές και αθλήτριες. Παράλληλα μας χαροποιεί και η παρουσία του Γιώργου Πιλίδη, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του επέστρεψε και δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση».