Ο γιος του ΠτΔ Βασίλης Παυλόπουλος στο ψηφοδέλτιο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Είναι 39 χρονών και σπούδασε στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Aix en Provence και στη συνέχεια στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών.

Ο γιος του ΠτΔ Βασίλης Παυλόπουλος στο ψηφοδέλτιο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Εκλογές έχει σήμερα ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Όλα δείχνουν ότι θα περάσει πλέον στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σε μια εξαιρετικά δύσκολη για τον σύλλογο εποχή

Προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των εκλογών είναι να υπάρξει απαρτία των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του συλλόγου, δηλαδή να βρεθούν περισσότεροι από τους μισούς.

Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστη η πλήρης λίστα των μελών που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο. Αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες και σίγουρα είναι τα ονόματα τεσσάρων μελών. Πρόκειται για τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο (επικεφαλής), Στέφανο Αυγουλέα, Βασίλη Παυλόπουλο και ο Αλέξανδρο Έλληνα.

Ο Βασίλης Παυλόπουλος είναι ο γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Είναι 39 χρονών και σπούδασε στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Aix en Provence και στη συνέχεια στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχει διατελέσει και πάλι μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, επί θητείας Μιχάλη Κίτσιου.