Ο Δημήτρης Βερβεσός νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας καράτε

Ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της ομοσπονδίας καράτε

Ο Δημήτρης Βερβεσός νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας καράτε

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει το ελληνικό καράτε στην ομαλή μετάβαση προς τη νέα εποχή.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν στα γραφεία του ΔΣΑ, ο κ. Βερβεσός εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της ομοσπονδίας (ΕΛΟΚ), όπως είχε προαναγγελθεί πριν από δέκα ημέρες. Τότε, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την πρόταση μελών της ομοσπονδίας για πρόεδρο κοινής αποδοχής και απόλυτη ισορροπία (5-5) στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Ο νέος πρόεδρος ήταν αυτός που πρότεινε την κατανομή των θέσεων όλων των υπολοίπων μελών του ΔΣ, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον απερχόμενο, Γιάννη Κουλουρίδη, τον οποίο επέλεξε ως αναπληρωτή πρόεδρο. Όλες οι προτάσεις του έγιναν ομόφωνα δεκτές και έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Βερβεσός

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Κουλουρίδης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Μητρόπουλος

ΤΑΜΙΑΣ: Στέλιος Σκούφιας

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θεόδωρος Μαργαρίτης-Σιετής

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Γιαννέλης

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτρης Μακρής

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: Μάριος Σιταράς

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: Αθανάσιος Φυλακτός

ΜΕΛΗ: Μαρία Χαραλάμπους, Παναγιώτης Περάκης

Πρώτη «αποστολή» της νέας διοίκησης είναι ο προγραμματισμός των εκλογών. Το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές ΔΣ της Τρίτης (27/10). Ο Δημήτρης Βερβεσός διευκρίνισε προς όλους ότι δεν ανέλαβε για... μόνιμη απασχόληση, αλλά για να βγάλει την ΕΛΟΚ από το αδιέξοδο, να διεξαχθούν εκλογές γρήγορα και έγκυρα και να αντιμετωπιστούν όλα τα τρέχοντα σημαντικά ζητήματα. Παράλληλα, ζήτησε να σταματήσει ο «διαδικτυακός πόλεμος» και οι αναρτήσεις σε ιστοσελίδες τις οποίες διαχειρίζονται και στελέχη της ομοσπονδίας.