Κολύμβηση: Τέταρτος ο Γκολομέεβ στη Βουδαπέστη

Στη «Duna Arena» στη Βουδαπέστη, στη δεύτερη σεζόν του επαγγελματικού πρωταθλήματος κολύμβησης, International Swimming League, ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε τέταρτος στα 50μ. ελεύθερο.

Κολύμβηση: Τέταρτος ο Γκολομέεβ στη Βουδαπέστη

Ο Γκολομέεβ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στα 50μ. ελεύθερο, όπου τερμάτισε τέταρτος με 21.10, πίσω από τον Γάλλο Ολυμπιονίκη Φλοράν Μανοντού (Energy Standard), τον Αμερικανό παγκόσμιο πρωταθλητή Κάλεμπ Ντρέσελ (Cali Condors) και τον επίσης Αμερικανό Τζάστιν Ρες (Cali Condors).

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης είχε συνεισφορά στη νίκη της ομάδας του στα 4Χ100μ. ελεύθερο.

Ο Χρήστου από την πλευρά του συμμετείχε σε δύο «σκυταλοδρομίες», με τη δεύτερη ομάδα των LA Current. Στα 4Χ100μ. ελεύθερο, όπου έπεσε πρώτος, έκανε 47.69, αλλά η ομάδα του τερμάτισε όγδοη.

Στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική, ο αθλητής του Πάνου Βελέντζα κολύμπησε το 100άρι του υπτίου σε 51.46 και βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει τρίτη και να δώσει πολύτιμους βαθμούς στην LA Current.

Στη βαθμολογία, μετά την 1η ημέρα του αγώνα, οι LA Current βρίσκεται στην τρίτη θέση με 214 βαθμούς, πίσω από τους Cali Condors του Ντρέσελ (280β.) και τους περσινούς πρωταθλητές Energy Standard (235β.) και μπροστά από τους NY Breakers (154β.).