Ιστιοπλοΐα: Το παλεύει για μετάλλιο η Καραχάλιου στο Γκντανσκ!

Με εκπληκτική αντεπίθεση στις τελευταίες ιστιοπλοΐες η Βασιλεία Καραχάλιου κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και στην κούρσα των μεταλλίων θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του Laser στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκντανσκ!

Ιστιοπλοΐα: Το παλεύει για μετάλλιο η Καραχάλιου στο Γκντανσκ!

Στην κούρσα των μεταλλίων που θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/10) θα αγωνιστεί η Βασιλεία Καραχάλιου, προκειμένου να παλέψει για μια θέση στο βάθρο. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος επί του παρόντος έχει 55 βαθμούς ποινής, μόλις δύο διαφορά από την Αγκάτα Μπαρβίνσκα από την Πολωνία που έχει 53, με τις δύο αθλήτριες να δίνουν μάχη για το χάλκινο μετάλλιο!

Το χρυσό μετάλλιο το έχει εξασφαλίσει η Άνε Μάρε Ρίντον από τη Δανία, η οποία δεν απειλείται και θα διατηρήσει τα σκήπτρα της, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται και θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Μάριτ Μπουφμέεστερ από την Ολλανδία με 42 βαθμούς ποινής.

Η δε Αθανασία Φακίδη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με 137 β.π. και την 27η θέση. Στον ασημένιο στολίσκο η Ναταλία Ταμβακίδου κατάφερε να μπει στη δεκάδα. Στα Radial των ανδρών και ο Αντώνης Μπουγιούρης βρίσκεται στη 10η θέση, ενώ ο Ιωάννης Μάντης στην κατηγορία Κ21 ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 30η θέση με 192 βαθμούς ποινής.

Στους άνδρες και στην κατηγορία των Laser Standard ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατάφερε και εκείνος να μπει στην κούρσα των μεταλλίων, αφού με 99 βαθμούς ποινής είναι στην όγδοη θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 45η θέση, ενώ στον αργυρό στολίσκο ο Λουκιανός Ζαμίτ ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 36η θέση με 266β.