Πακιάο: Επιστρέφει και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΜακΓκρέγκορ

Ο «μύθος» της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ρινγκ και σκέπτεται σοβαρά έναν πιθανό αγώνα με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ!

Πακιάο: Επιστρέφει και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΜακΓκρέγκορ

Ο Φιλιππινέζος «μύθος» της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ρινγκ και σκέπτεται σοβαρά έναν πιθανό αγώνα με τον Ιρλανδό «θρύλο» των μεικτών πολεμικών τεχνών, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ!

Όπως ανέφερε, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, χαρακτηριστικά ο Σον Γκίμπονς, επικεφαλής της εταιρείας Manny Pacquiao Promotions, ένας αγώνας μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή σε οκτώ κατηγορίες βάρους και του ΜακΓκρέγκορ, θα ήταν ένα «μεγάλο παγκόσμιο γεγονός».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ιρλανδός ηττήθηκε από τον Φλόϊντ Μειγουέδερ το 2017.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές, απέχουν ακόμη πολύ, από το να καταλήξουν σε έναν αγώνα, αλλά «αυτό αποτελεί ένα από τα πιθανά ραντεβού του Πακιάο το 2020. Η ιδέα τέθηκε μερικές φορές έτσι ώστε να είναι ανοιχτό τ6ο ενδεχόμενο», σχολίασε ο Γκίμπονς και πρόσθεσε: «Ο ΜακΓκρέγκορ, έδειξε στον αγώνα του με τον Μεϊγουέδερ ότι είναι ικανός να προκαλέσει τους καλύτερους πυγμάχους στον κόσμο».

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Ιρλανδός, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση τον περασμένο Ιούνιο, ανακοίνωσε στο Twitter ότι σύντομα θα πυγμαχήσει εναντίον του Πακιάο στην Μέση Ανατολή.

«Θα είναι πραγματική τιμή να έχω αντιμετωπίσει δύο από τους μεγαλύτερους μπόξερ της σύγχρονης εποχής», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ΜακΓκρέγκορ.

Από το περιβάλλον του ΜακΓκρέγκορ, επιβεβαιώθηκε ότι οι συζητήσεις για αυτόν τον πιθανό αγώνα είναι σε εξέλιξη, αναφέροντας μια πιθανή ημερομηνία τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο στην Μέση Ανατολή.

Ο Πακιάο είναι 41 ετών και δεν έχει αγωνισθεί από τότε που κατέκτησε την ζώνη WBA welterweight σε βάρος του Κιθ Τουράμ, στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2019.

Τα τελευταία χρόνια, ακολούθησε πολιτική σταδιοδρομία στις Φιλιππίνες, όπου εκλέγεται γερουσιαστής, ενώ συνεχίζει να κυριαρχεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ