Μάικ Τάισον: Καθυστερεί η επιστροφή του!

Λίγες μέρες αργότερα πάει η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ. Στις 28 Νοεμβρίου και όχι στις 12 Σεπτεμβρίου θα αναμετρηθεί με τον Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ.

Μάικ Τάισον: Καθυστερεί η επιστροφή του!

Λίγες μέρες αργότερα πάει η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ.

Συγκεκριμένα, για τις 28 Νοεμβρίου μετατέθηκε η επιστροφή του Μάικ Τάισον.

Ο 54χρονος έχει συμφωνήσει να αντιμετωπίσει τον 51χρονο, Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ, σε αγώνα επίδειξης. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου ωστόσο έγινε γνωστό πως η αναμέτρηση θα πάει λίγο πιο πίσω και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου.

Τάισον: Επιστρέφει στη δράση κόντρα στον Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ

Η μετάθεση έχει ως στόχο «να δώσει σε περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη επιστροφή στην ιστορία της πυγμαχίας», όπως τονίζει σε σχετικό μήνυμα ο Τάισον, ο οποίος... συμβουλεύει τον μελλοντικό του αντίπαλο «να είναι έτοιμος» γιατί τότε, θα είναι «στην κορυφή της φόρμας του».

Προσοχή: Ο Τάισον δαγκώνει! (vid)

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Dignity Health Sports Park στο Κάρσον, ωστόσο λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Ο Τάισον μετρά στην καριέρα του 50 νίκες, 44 εκ των οποίων με νοκ-άουτ, ενώ έχει γνωρίσει έξι ήττες. Όσον αφορά στον Τζόουνς, έχει 66 νίκες, συμπεριλαμβανομένων 47 νοκ-άουτ και εννέα ήττες.