Νταλιάνη & Παπαδοπούλου Πρωταθλήτριες Ιππικής Αντοχής

 

Οι Νταλιάνη & Παπαδοπούλου αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες 2018 στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής στις κατηγορίες Ενηλίκων και Εφήβων στον αγώνα πρωταθλήματος που διοργάνωσε ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας Jockey Club.

Νταλιάνη & Παπαδοπούλου Πρωταθλήτριες Ιππικής Αντοχής

Η Αντιγόνη Νταλλιάνη (ΑΙΟΜ) και o GA Nireas επανέρχονται στους τίτλους στην Κατηγορία Ενηλίκων μετά το 2016 κερδίζοντας το πρωτάθλημα στην κατηγορία Ενηλίκων των 122,48χμ. μετά από έναν δύσκολο αγώνα, όπου ήταν η μοναδική αθλήτρια που τερμάτισε σε χρόνο 08:52:33.

Στην Κατηγορία Εφήβων των 87,67χμ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ευγενία Παπαδοπούλου (ΙΟΚΙΛ) με την Jamelia την Jamelia, η οποία ήταν επίσης η μόνη που τερμάτισε σε χρόνο 06:37:00.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες του αγώνα, στην Κατηγορία Β των 87,67 χμ. νικητής ήταν ο Δημήτρης Μητώνας (ΙΟΚΙΛ) με την Amo Sofia, στην Κατηγορία Γ των 67,6 χμ. η Ελένη Παπαχρυσοστομίδου (ΑΙΟΛJC) με τον Six Degrees, στην Κατηγορία Δ των 40,16χμ. ο Bilal Arshad (IOM) με τη Manto και στην Κατηγορία Ε των 20χμ. ο Γιώργος Τσιρούνης (ΑΙΟΛJC) με τον Andrew.