Πάλη: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ομοσπονδίας

Απορρίφθηκαν από το Mονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει έξι σύλλογοι πάλης κατά της σύγκλησης της σημερινής ΓΣ της ομοσπονδίας.

Πάλη: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ομοσπονδίας

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης ανακοίνωσε ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν έξι σύλλογοι κατά της σύγκλησης της γενικής συνέλευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απορρίφθηκαν από την πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι σύλλογοι ΠΣ Ευκαρπίας, ΑΑΠ Δράμας, Καπετάν Λιάπης και με πρόσθετη παρέμβαση των συλλόγων Λεωνίδας Σπάρτης, Φιλαθλητικός ΓΣ και ΑΣ Πηλέας, κατά της σημερινής σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης για την ψήφιση του οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού της ομοσπονδίας καθώς επίσης και την εκλογή νέου ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής.

Οι παραπάνω σύλλογοι θεώρησαν ότι η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης ήταν παράτυπη, κάτι που απορρίφθηκε πανηγυρικά, καθώς αποδείχθηκε ότι όλες οι ενέργειες που έκανε η διοίκηση της ΕΛΟΠ ήταν καθ' όλα νόμιμες.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει θα εκλεγεί για το επόμενο της θητείας του απερχόμενου ΔΣ».