Ο Μαλακατές νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Την προεδρία του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέλαβε ο Παναγιώτης Μαλακατές μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στη Λεωφόρο και ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Μαλακατές νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Παναγιώτης Μαλακατές αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη στη Λεωφόρο. Το ψηφοδέλτιό του ήταν και το μοναδικό καθώς παρότι έθεσε υποψηφιότητα και ο Φοίβος Μορίδης εν συνεχεία την απέσυρε μετά από αντιδράσεις των μελών.

Στις δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου και τόνισε μεταξύ άλλων: «Για το γηπεδικό εγώ και ο συνδυασμός μου θα είμαστε θεματοφύλακες της ιστορίας και των εγκαταστάσεων του Συλλόγου. Το θέμα της διπλής ανάπλασης θα προχωρήσει μόνο αν γίνει ότι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος.

Το γήπεδο θα γκρεμιστεί μόνο αν πάρουμε το κλειδί των νέων εγκαταστάσεων στο χέρι και μετά θα ξεκινήσει η όποια διαδικασία. Επιθυμία μου επαναλαμβάνω ότι είναι να στεγαστεί όλος ο Παναθηναϊκός εκεί. Συμφωνώ με τον Βοτανικό μόνο αν πάει όλος ο Σύλλογος εκεί και αν δεν γίνουν αυτά που θέλουμε θα βάλω μια κόκκινη γραμμή».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής: Μαλακατές Παναγιώτης, Βρανόπουλος Δημήτρης, Συνοδινός Θεόδωρος, Παπασχάλης Χαράλαμπος, Κυριζάκης Χρήστος, Ακριτίδης Χρόνης, Νίκας Σωτήρης, Αντωνιάδης Γιάννης, Κατσούλη Ελένη, Γαλάνη Κυριακή, Σκολίδης Λεωνίδας.

Παναθηναϊκός: Πέταξαν μπύρα στη Γ.Σ. όταν διαβάστηκε η δήλωση Γιαννακόπουλου