Νίκος Γέμελος για τον Ιωνικό: «Ιστορικό σωματείο στο χώρο της κολύμβησης»

Ο σχεδιασμός του κολυμβητικού τμήματος στον Ιωνικό προχωρά και η Κάτια Σαρακατσάνη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Σύλλογο. Τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Γέμελος

Νίκος Γέμελος για τον Ιωνικό: «Ιστορικό σωματείο στο χώρο της κολύμβησης»

Ο σχεδιασμός του κολυμβητικού τμήματος στον Ιωνικό προχωρά και η Κάτια Σαρακατσάνη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος, Νίκος Γέμελος παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας στέλνοντας το μήνυμα για το μέλλον

«Ο Ιωνικός αποτελεί ένα από τα ιστορικά σωματεία στο χώρο της κολύμβησης , Έχοντας πάντα σημαντικές επιτυχίες στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα του αθλήματος.

Αποτελεί πρόκληση λοιπόν για μένα αναλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή όχι μόνο να συνεχίσω την πορεία του αλλά και να ανεβάσω τον πήχη ακόμα περισσότερο .

Έχοντας την πλήρη Ευθύνη των προγραμμάτων και της στελέχωσης του δυναμικού της ομάδας θα φτάσουμε τόσο σε αριθμό αθλητών όσο και σε διακρίσεις σε υψηλότερα επίπεδα .

Στην ομάδα που δεν θα περισσεύει κανένας και όλοι θα θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό , νιώθω λοιπόν χαρούμενος για αυτά τα παιδιά των γειτονιών της Νίκαιας που θα στελεχώσουν την ομάδα της και από την εκμάθηση θα φτάσουν στις αγωνιστικές κατηγορίες και τις κατηγορίες των ανδρών και γυναικών».

Η παραμονή της Σαρακατσάνη

Στο μεταξύ η διοίκηση ανακοίνωσε και την παραμονή της Κάτιας Σαρακατσάνη.

«Ο Α.Ο. Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για το τμήμα της κολύμβησης, με την προπονήτρια Κάτια Σαρακατσάνη!

Η Κάτια υπήρξε μια αθλήτρια με λαμπρή καριέρα, σπουδαίες διακρίσεις και συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες ( Ατλάντα 1996, Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004). Συμμετείχε σε 3 παγκόσμια πρωταθλήματα σε Περθ 1998, Βαρκελώνη 2003 και Καζαν 2015 οπου πραγματοποίησε και πανελλήνιο ρεκορ στην σκυτάλη.

Σε πανευρωπαϊκούς αγώνες πέτυχε το 1993 το πρώτο της πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα πρόσθιο ενω έδωσε το "παρών" σε άλλες 5 διοργανώσεις σε Βιέννη, Σεβίλλη, Κωνσταντινούπολη, Ελσίνκι και Μαδρίτη.

Έχει κατακτήσει 2 μετάλλια σε Μεσογειακούς αγώνες στην Γαλλία το 1993 και στην Ιταλία το 1997 ενω στα εγχώρια πρωταθλήματα μετράει 26 πανελλήνιες νίκες απο το 1993 έως το 2015 με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα οχτώ χρόνων.

Η προπονητική της καριέρα περιλαμβάνει ομαδες όπως οι Αρίων Γλυφάδας, Κ.Ο Δελφίς και τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης ενώ πέρσι ανήκε στο προπονητικό team του Ιωνικού.

Η Κάτια, που έχει διατελέσει και αθλήτρια της ομάδας μας, στην νέα εποχή για το κολυμβητικό τμήμα του Ιωνικού αναμένεται να έχει διευρυμένο ρόλο που μεταξύ άλλων θα αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο χτες και στο σήμερα για τον σύλλογο».