Ολυμπιακός: Στην Χίο για το 21ο Κύπελλο οι «ερυθρόλευκοι»!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ταξιδεύει την Πέμπτη (27/2) για την Χίο όπου θα διεξαχθεί το 21ο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ολυμπιακός: Στην Χίο για το 21ο Κύπελλο οι «ερυθρόλευκοι»!

Έτοιμος για την κατάκτηση του 21ου Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός που ταξιδεύει την Πέμπτη (27/2) στη Χίο για το 21ο Final-4 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/2) και το Σάββατο (29/2).

Για 3η φορά, μετά το 2003 και το 2018, η Χίος φιλοξενεί το Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, το διήμερο 28 και 29 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή (28/2), θα πραγματοποιηθεί στο νησί (14.00, γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου), η Συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση ενώ στις 20:00 οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Απόλλων Σμύρνης στο δεύτερο ημιτελικό με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα των Ημιτελικών της Παρασκευής (28/2), στο Ιωνικό κολυμβητήριο:

18.00 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

20.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι νικητές των δύο Ημιτελικών, θα αγωνιστούν στον τελικό της επομένης (29/2), με ώρα έναρξης 14.00.

Το 21ο Final-4 θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ WEB

Δηλώσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfpgr τα εξής: «Επικρατούν δύσκολες συνθήκες στο νησί αυτές τις ημέρες, με τα γεγονότα που συμβαίνουν. Ωστόσο εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα ακόμα τρόπαιο για τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε οι καλύτεροι».

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Μουρίκης ανέφερε: «Ήρθαμε στη Χίο με ένα και μόνο στόχο. Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεδομένα είμαστε η καλύτερη ομάδα, γεγονός που θέλουμε να επιβεβαιώσουμε με την παρουσία μας εδώ. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση των οπαδών μας όπως συμβαίνει πάντα στο νησί της Χίου και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους έναν ακόμα τίτλο».