Έγκενς: «Θέλουμε το τρεμπλ»

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Πόλο οι γυναίκες του Ολυμπιακού έγραψαν άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Έγκενς: «Θέλουμε το τρεμπλ»

Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Ελλάδος στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Η MVP και πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης Μόνικα Έγκενς δήλωσε τα εξής: «Ήταν συναρπαστικά. Στο δεύτερο μισό ήμασταν όπως έπρεπε και τώρα θέλουμε να πανηγυρίσουμε δυο ακόμα τίτλους για να ολοκληρώσουμε ιδανικά τη χρονιά» .

Η καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης, Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Διορθώσαμε τα λάθη της αρχής του αγώνα και ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες κούπες».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Είναι το πρώτο κύπελλο που θα σηκώσω. Είναι ιστορική στιγμή και εύχομαι να είναι το πρώτο από τα πολλά κύπελλα που θα σηκώσουμε και φέτος. Έρχεται δύσκολος μήνας. Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά όλων μας»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που κατακτήσαμε εμείς το πρώτο κύπελλο στην ιστορία. Η ιστορία γράφει με χρυσά γράμματα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτή την κατάκτηση. Είναι η πρώτη κούπα στη σειρά για εμάς. Ακολουθούν και άλλες δυο και θέλουμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης, Άλκηστη Αβραμίδου: «Συγκλονιστικός τελικός. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι. Μας έφυγε η ψυχή αλλά δείξαμε ότι αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση τα βγάζουμε και στο παιχνίδι μας. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια σε όλους μας. Το πρώτο κύπελλο είναι δικό μας».

Η Ελευθερία Πλευρίτου είπε: «Είμαστε πανευτυχείς που κατακτήσαμε το πρώτο κύπελλο στην υδατοσφαίριση των γυναικών. Κρατάμε τη νίκη και χαιρόμαστε που είμαστε εμείς που γράφουμε ιστορία. Η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα και τώρα συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους μας».

Η Χριστίνα Τσουκαλά δήλωσε: «Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο ξεφύγαμε και ήρθε το κύπελλο για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συνεχίζουμε δυνατά και για τους υπόλοιπους στόχους μας».