Με το Νηρέα για την πρόκριση στον τελικό

Με φόντο την πρόκριση στον τελικό, ο Ολυμπιακός αντιμετπίζει τον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου. (30/3, 20:00)

Με το Νηρέα για την πρόκριση στον τελικό

Για την πρόκριση στον τελικό του 1ου Final-4 του Κυπέλλου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Νηρέα Χαλανδρίου, στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (30/3) στις 20:00 (ΕΡΤPLAY1) στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας και το βράδυ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στην πισίνα που θα διεξαχθούν οι αγώνες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτριών του.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την πρωινή προπόνηση και μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ρέθυμνο-Βουλιαγμένη.

Άλκηστη Αβραμίδου: «Θα μπούμε σοβαρά για να είμαστε το Σάββατο στον τελικό»

«Πρώτο Final 4 Κυπέλλου. Χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο θεσμός πλέον και στην Ελλάδα, πόσο μάλλον που είμαστε και εμείς εδώ. Παίζουμε αύριο με το Νηρέα στον ημιτελικό. Σίγουρα δεν θεωρώ οτι θα μας δημιουργήσει πρόβλημα αλλά σίγουρα σεβόμαστε κάθε ομάδα γιατί έχει πολλές νέες αθλήτριες οι οποίες είναι πολύ ταλαντούχες. Θα μπούμε σοβαρά όπως μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να είμαστε το Σάββατο στον τελικό».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 30 Απριλίου
18:00: Ν.Ο. Ρεθύμνης - Ν.Ο. Βουλιαγμένης (Ά ημιτελικός, ΕΡΤPLAY1)
20:00 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Νηρέας Χαλανδρίου (Β ημιτελικός, ΕΡΤPLAY1)

Σάββατο 31 Απριλίου
13:30 Τελικός: Νικητής Α ημιτελικού - Νικητής Β ημιτελικού (ΕΡΤPLAY1)