Γιατί ο τελικός Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη πήγε στο ΕΡΤ Play1

Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 14.00 (16/2) είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός στο Κύπελλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη. Δυστυχώς η ΕΡΤ δεν θα μεταδώσει απευθείας το ματς και υπάρχει σοβαρός λόγος.

Γιατί ο τελικός Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη πήγε στο ΕΡΤ Play1

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα δεν επέτρεψε στο βαν των εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ να μεταβεί στο νησί της Χίου. Τους ημιτελικούς και τον σημερινό τελικό θα τους μετέδιδε ζωντανά το ΕΡΤ SPORTS HD αλλά από τη στιγμή που το βαν δεν έφυγε από τον Πειραιά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί.


Τη λύση έδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην ΚΟΕ για την άμεση κινητοποίησή της. Μέσω του KOE TV παίρνει εικόνα και η ΕΡΤ WEB και ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αλλά και από το κανάλι της ΕΡΤ στο διαδίκτυο, ERT PLAY 1.


Δυστυχώς η κακοκαιρία... χτύπησε το φάιναλ φορ γυναικών και δεν θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να απολαύσει έναν τελικό ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη. Απλά αναφέρουμε όλα τα παραπάνω διότι υπήρξαν παράπονα από φίλους του Θρύλου και του αθλήματος και οφείλουμε να τους ενημερώσουμε. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος ο κόσμος να τα «βάζει» με την ΕΡΤ αλλά μόνο με τις καιρικές συνθήκες.

*Μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE τον μεγάλο τελικό στο fosonline.gr