Τσίριτς: «Πήραμε από το ξεκίνημα ένα μεγάλο προβάδισμα» (vids)

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αλίμου στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου πόλο γυναικών.

Τσίριτς: «Πήραμε από το ξεκίνημα ένα μεγάλο προβάδισμα» (vids)

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 17-7 τον Άλιμο και πέρασε στον τελικό (4/2, 17:00) του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Αλεξάνταρ Τσίριτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, συγχαρητήρια και στον Άλιμο, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα πήραμε μεγάλο προβάδισμα με 7-1, όμως στη συνέχεια, χαλαρώσαμε λίγο στην άμυνα και δεν παίζαμε σε τόσο υψηλό ρυθμό, κάναμε και μερικά λάθη, όμως γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, περάσαμε στον τελικό. Ελπίζω, να βρούμε την ενέργεια, ώστε να διατηρήσουμε το Κύπελλο».

Από την άλλη η Μαργαρίτα Πλευρίτου είπε: «Δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε κυρίαρχες, είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό, έχουμε δουλέψει πολύ στην προπόνηση και βγήκε η προπόνηση που έχουμε κάνει. Είναι η έκτη διοργάνωση Final-4 Κυπέλλου, έχουμε κατακτήσει τα τέσσερα και ευελπιστώ να πάρουμε και το πέμπτο! Δεν χορταίνουμε, θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, θέλουμε να κατακτήσουμε όσα περισσότερα γίνεται. Και αυτό το δείχνουμε από το πόσο πολύ δουλεύουμε στην προπόνηση, καμία δεν έχει χορτάσει. Δεν νιώθουμε τίποτα, παλεύουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το ευρωπαϊκό, το πρωτάθλημα».