Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη: Την ίδια ώρα με το Ολυμπιακός – Εφές και από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην EuroLeague διεξάγεται στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές. Την ίδια ώρα ο ημιτελικός Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στο φάιναλ φορ της Πάτρας και μόνο από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ.

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη: Την ίδια ώρα με το Ολυμπιακός – Εφές και από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ

Τζάμπολ στο ΣΕΦ (Ολυμπιακός – Εφές) στο ντέρμπι της EuroLeague απόψε (3/2, 21.00) και την ίδια ώρα (!), σπριντ στην Πάτρα και στο «Αντώνης Πεπανός» στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών.

Ειλικρινά δεν σκέφτηκε κανείς από την Ομοσπονδία ή από την ΕΡΤ να αλλάξει η ώρα του ημιτελικού στην Πάτρα; Το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας είναι το Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη αλλά ΚΟΕ και δημόσια τηλεόραση το… έριξαν πάνω στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην EuroLeague.

Στο ΣΕΦ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης του Αταμάν. Θα μπορούσε πολύ εύκολα ο ημιτελικός Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη να είναι για παράδειγμα στις 19.00 και όχι στις 21.00.

Το φοβερό μάλιστα είναι πως η ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα επιλέγει για ακόμη μια φορά να μεταδώσει τους αγώνες πόλο από το διαδικτυακό κανάλι. Όχι ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3! ΟΧΙ.

ΕΡΤ Sports όλο το φάιναλ φορ στην Πάτρα. Και οι ημιτελικοί σήμερα Παρασκευή και οι τελικοί αύριο Σάββατο.

Πάμε να δούμε τι έχει το πρόγραμμα της ΕΡΤ σήμερα Παρασκευή στις 21.00.

Η ΕΡΤ1 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η ΕΡΤ 2 Ο Ρόμες Ρανγκανέιθαν σε Περιπέτειες (Β’ Kύκλος)

Η ΕΡΤ 3 Μουσικές Οικογένειες (Β' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση) (Νέο Επεισόδιο)

Πού να χωρέσει το πόλο που εδώ και χρόνια προσφέρει σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, κυρίως με τον Ολυμπιακό, τεράστιες επιτυχίες. Ας δούμε όλοι μαζί «Ο Ρόμες Ρανγκανέιθαν σε Περιπέτειες».

ΥΓ: Καλό θα είναι και η Ομοσπονδία όταν λέει πως το φάιναλ φορ θα καλυφθεί από την ΕΡΤ να εξηγεί και ποιο κανάλι θα μεταδώσει τους αγώνες. Είναι άλλο ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και άλλο το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ. Ελεύθερο είναι αλλά μόνο μέσω ίντερνετ μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι.