Παράπονα για τη διαιτησία από τον προπονητή της Βουλιαγμένης Χρβόγιε Κόλιανιν

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Χρβόγιε Κόλιανιν μετά τη δραματική νίκη-πρόκριση επί του Υδραϊκού, έκανε παράπονα για τη διαιτησία. 

Παράπονα για τη διαιτησία από τον προπονητή της Βουλιαγμένης Χρβόγιε Κόλιανιν

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν (προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης) είπε μετά τη νίκη επί του Υδραϊκού στα πέναλτι: «Έστω και στα πέναλτι κατορθώσαμε να προκριθούμε. Δεν μιλάω για τη διαιτησία αλλά είδα κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν και ξεκάθαρα έπαιξε ρόλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Υδραϊκό, έπαιξε με ψυχή, πήρε αυτό που του δώσαμε εμείς στο τέλος Είχαμε άγχος σαν φαβορί, θέλαμε πολύ να περάσουμε στον τελικό, είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Πρέπει κάποια στιγμή όλοι να καταλάβουμε τους κανονισμούς, και τί είναι αποβολή και φάουλ. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε εν όψει του τελικού, και να δώσουμε τα πάντα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε όμως ελπίδες».

Ο τερματοφύλακας, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΝΟ Βουλιαγμένης) τόνισε: «Δουλεύουμε πάντα και στα πέναλτι, ειδικά όταν υπάρχουν νοκ άουτ παιχνίδια. Παίζει ρόλο στα πέναλτι η τύχη, η ψυχολογία και το τάιμινγκ. Η εμφάνιση μας δεν ήταν πολύ καλή, ο Υδραϊκός ήθελε πολύ να προκριθεί και το έδειξε, ευτυχώς στο τέλος όλα καλά. Τώρα να πάρουμε ανάσες και αν θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη και να πάρουμε το τρόπαιο, πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι».

Ο προπονητής του Υδραϊκού, Μάκης Βολτυράκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες και ιδιαίτερα στη δική μου, που αγωνίσθηκε μέχρι τέλους. Το πιστεύαμε, αλλά όταν φτάνεις στα πέναλτι, είναι ρώσικη ρουλέτα. Μετράει η ψυχολογία, μετράνε πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη, της εύχομαι καλή επιτυχία. Το παιχνίδι πήγε στις αποβολές, είχαμε αρκετές και στις δυο ομάδες. Στον τελικό, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, απουσιάζει ο Μουρίκης αλλά έχει παίκτες και η Βουλιαγμένη είναι καλή, εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο έμπειρος περιφερειακός του Υδραϊκού, Φώτης Μπλάνης υπογράμμισε: «Ένας πάρα πολύ καλός αγώνας, συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη για την πρόκριση, κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δώσαμε ό,τι είχαμε. Στα πέναλτι συνήθως ο πιο τυχερός κερδίζει. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός, η διοργάνωση είναι εξαιρετική».