Μάζης: «Δεν ξέρω αν άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει τον Ολυμπιακό στα έξι γκολ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάζης στάθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό. Τι είπε ο Θοδωρής Βλάχος. 

Μάζης: «Δεν ξέρω αν άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει τον Ολυμπιακό στα έξι γκολ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δεν έκρυψε μετά την νίκη της ερυθρόλευκης ομάδας επί της ΑΕΚ (6-3) και την πρόκριση στον τελικό ότι «θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως χάσαμε πολλά γκολ που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να τα χάσεις».

Ο Θοδωρής Βλάχος ανέφερε: «Πετύχαμε να προκριθούμε στον τελικό. Η εικόνα μας και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως χάσαμε πολλά γκολ που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολα να τα χάσεις. Σίγουρα για όλα αυτά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η αντίπαλη ομάδα. Τώρα έχουμε τον τελικό για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάνος Ζερδεβάς τόνισε: «Ήταν μια κακή εμφάνιση για εμάς, ήμασταν αρκετά αναποτελεσματικοί στην επίθεση, κρατάμε το στοιχείο της άμυνας που δεχθήκαμε μόλις τρία γκολ. Δεν προλαβαίνουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας, έχουμε αύριο τον τελικό, είμαστε εδώ να διεκδικήσουμε το τρόπαιο με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάζης δήλωσε: «Από την αρχή του παιχνιδιού ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν ξέρω αν άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει τον Ολυμπιακό στα έξι γκολ. Προφανώς έγινε γιατί υπήρξε μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία και ένας εξαιρετικός Κωνσταντίνος Φλέγκας. Αυτό δεν μειώνει καθόλου την προσπάθεια των υπόλοιπων που τήρησαν απόλυτα αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Είμαι ευχαριστημένος και η ΑΕΚ έχει μόνο θετικά από αυτό το παιχνίδι, Χρειαζόμαστε χρόνο και πολύ δουλειά για να φθάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρευόμαστε. Σήμερα όμως βάλαμε ένα μικρό τουβλάκι στα θεμέλια που θέλουμε να χτίσουμε».

Τέλος ο φοβερός και τρομερός, Κωνσταντίνος Φλέγκας, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είπε: «Ξεκινήσαμε καλά, προσέχαμε πολύ την άμυνα μας να μην δεχθούμε εύκολα γκολ και σε πολύ μεγάλο σημείο τα καταφέραμε. Για αυτό και το παιχνίδι δεν άνοιξε σε κανένα σημείο. Και όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τρία γκολ, το κρατήσαμε εκεί. Μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για την ΑΕΚ, στη δεύτερη χρονιά μας στην Α1 και σε ισάριθμα Φάιναλ -4 Κυπέλλου. Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά».