Περιστέρι – Βουλιαγμένη 9-13: Πέρασε ο ΝΟΒ, διαμαρτύρεται ο ΓΣΠ

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 13-9 του Περιστερίου και προκρίθηκε στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Περιστέρι – Βουλιαγμένη 9-13: Πέρασε ο ΝΟΒ, διαμαρτύρεται ο ΓΣΠ

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε έναν προημιτελικό για γερά νεύρα πέρασε από το Περιστέρι και πήρε το εισιτήριο για το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών. Το ματς ήταν ντέρμπι με το Περιστέρι να είναι μπροστά στην πρώτη περίοδο (3-2), τη Βουλιαγμένη να επιστρέφει και να περνάει μπροστά (5-6 ημίχρονο). Ο ΝΟΒ στο τρίτο οκτάλεπτο ξέφυγε και 10-7 αλλά το Περιστέρι μείωσε άμεσα σε 10-9 και 5.50 πριν από το τέλος του ματς έγινε η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Ο Μπιτσάκος σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο νερό. Ο επόπτης τέρματος έδειξε γκολ αλλά ο διαιτητής Πολυχρονόπουλος πήρε τη φάση πάνω του, με τον Κώστα Λούδη να φωνάζει. Ακολούθησε το 11-9 (Καλογερόπουλος παραπάνω) από τη Βουλιαγμένη και τα πάντα κρίθηκαν εκεί με τον Σκουμπάκη να γράφει το 12-9 με ένα υπέροχο τέρμα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 4-4, 0-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 3, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μύριλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σπηλιόπουλος