Ολυμπιακός: Πρώτα Βουλιαγμένη, μετά η Ντουναϊσβάρος

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, πριν από τον επαναληπτικό με την Ντουναϊσβάρος (26/2) θα αναμετρηθεί με τη Βουλιαγμένη για το Κύπελλο Ελλάδας. Σπριντ την Τετάρτη (23/2) στον Πειραιά στις 19.30.

Ολυμπιακός: Πρώτα Βουλιαγμένη, μετά η Ντουναϊσβάρος

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται την Τετάρτη (23/2) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Βουλιαγμένη, την οποία υποδέχονται στις 19:30 στον Πειραιά, στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Το Σάββατο (26/2), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία, στο δεύτερο ματς της φάσης των «8» της Euroleague, με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

Ισχύει κανονικά το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτα Μέλους της σεζόν 2021-2022. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Κόντρα στη Βουλιαγμένη θα παίξουμε ένα σημαντικό ματς πριν τη Ντουναϊσβάρος. Αυτό θα μας βάλει σε ρυθμό, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στην Ουγγαρία. Ωστόσο, προηγείται το αυριανό ματς, στο οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας».