Παυλίδης: «Εάν δεν ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης...» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Λαιμό, ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παυλίδης: «Εάν δεν ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης...» (vid)

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη ευχαρίστησε αμέσως μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε ακόμη στη Βουδαπέστη. Το γνωρίζω αυτό. Δεν είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη και στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Περίμενα πως θα παίξουν έτσι. Περιμένω ανάλογα παιχνίδια στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει ποιότητα τέτοια και το πίστευα πως θα το γυρίζαμε το παιχνίδι.

Είναι μία περίεργη χρονιά για εμάς. Θέλω να πω κάτι για να το καταλάβει ο κόσμος. Εάν δεν ήταν η ΠΑΕ, ο κύριος Μαρινάκης, δεν θα ήμασταν καν στην Ευρώπη. Δεν θα συζητούσαμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε τουλάχιστον υποχρεωμένοι στον κ. Μαρινάκη για τη βοήθεια στο δικό μας τμήμα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα απίστευτο τρεμπλ, που στην αρχή της σεζόν κανένας μας δεν το πίστευε».

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-11: Κύπελλο στον Λαιμό και τώρα τρεμπλ!

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Άντι Μελιδώνη είπε από την πλευρά της: «Ο αγώνας τελειώνει όταν σφυρίζει ο διαιτητής. Δεν διαχειριστήκαμε το υπέρ μας σκορ. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ, χάσαμε την Έλενα Ξενάκη κι αυτό επηρεάζει το αποτέλεσμα αλλά θα σταθώ στην υπερπροσπάθεια των κοριτσιών. Πολλά συγχαρητήρια. Ήμασταν ανταγωνιστικές και θέλουμε να είμαστε έτοιμες για την επόμενη εβδομάδα».