Παυλίδης: «Η Βουλιαγμένη παίζει στην έδρα της, δεν έχει τίποτα να χάσει»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκαθάρισε πως ο αγώνας με τη Βουλιαγμένη την Κυριακή (23/5, 18.00) δεν έχει καμία σχέση με τα ματς πρωταθλήματος.

Παυλίδης: «Η Βουλιαγμένη παίζει στην έδρα της, δεν έχει τίποτα να χάσει»

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γλυφάδας στον δεύτερο ημιτελικό του final four του κυπέλλου πόλο γυναικών που γίνεται στον Λαιμό και την Κυριακή (23/5) στον τελικό της διοργάνωσης (17.00) θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ξεκαθάρισε πως ο τελικός δεν έχει καμία σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος.

«Ο αυριανός τελικός με την Βουλιαγμένη δεν θα έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που δώσαμε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία της χρονιάς για την Βουλιαγμένη να διεκδικήσει έναν τίτλο. Δεν έχει να χάσει τίποτα.

Παίζει στην έδρα της και ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εάν της «βγει» το παιχνίδι μπορεί να διεκδικήσει κάτι.

Στο κύπελλο εξάλλου εύκολα μπορεί να γίνει η έκπληξη. Αντίθετα στον τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου όλα κρίνονται στις τρεις νίκες, η καλύτερη ομάδα δεν μπορεί να χάσει τον τίτλο. Έχω ζητήσει από τα κορίτσια να είναι συγκεντρωμένες στον τελικό. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μου».

Χριστίνα Σιούτη (παίκτρια Ολυμπιακού):

«Δείξαμε τις δυνατότητές μας σήμερα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες και κάναμε ότι έπρεπε για να κερδίσουμε εύκολα τον ημιτελικό. Αύριο θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη και το τρόπαιο. Είναι ένα ματς χωρίς αύριο. Αν έχουμε τον ρυθμό που πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βουλιαγμένη».

Ορέστης Σαλάχας (προπονητής ΑΝΟ Γλυφάδας):

«Παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Ένα συγκρότημα που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και δεν έχει χάσει πρωτάθλημα. Αντίθετα εμείς είμαστε μια ομάδα νέα που δεν κάνει πρωταθλητισμό όπως ο Ολυμπιακός. Εύχομαι αυτό να αλλάξει στο μέλλον.

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 23-5: Και τώρα η κούπα κόντρα στον ΝΟΒ

Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό - σημειωτέον ότι το σημερινό ήταν το τρίτο στην σειρά - είναι ένα μάθημα για μας. Παίρνουμε πολύ σοβαρές παραστάσεις. Θεωρώ ότι ο βασικός μας στόχος τώρα ξεκινά. Μετά την είσοδο μας στα πλέι οφ καλούμαστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την τρίτη θέση του πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό. Θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Έλενα Γρηγοροπούλου (παίκτρια ΑΝΟΓ):

«Προσπαθήσαμε για το καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα το παιχνίδι αυτό ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τον Εθνικό για την επίτευξη του βασικού στόχου της Γλυφάδας που είναι η κατάληψη της 3ης θέσης στην βαθμολογία.

Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-17: Στον τελικό του final four του Κυπέλλου γυναικών

Θα είναι πολύ μεγάλο κέρδος για μας να πετύχουμε αυτό το στόχο. Δυστυχώς η ψαλίδα είναι πολύ μεγάλη απέναντι στον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη για τις άλλες ομάδες. Για να μικρύνει το χάσμα αυτό χρειάζονται μεγαλύτερες επενδύσεις από τις ομάδες που ακολουθούν».