Μελιδώνη για τελικό με Ολυμπιακό: «Η Βουλιαγμένη το θέλει πολύ και θα το αποδείξει μέσα στο νερό»

Η Βουλιαγμένη θα αναμετρηθεί την Κυριακή (23/5, 17.00) με τον Ολυμπιακό στον τελικό του final four του Κυπέλλου γυναικών. Οι δηλώσεις των Μελιδώνη, Ξενάκη για το ματς με τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Μελιδώνη για τελικό με Ολυμπιακό: «Η Βουλιαγμένη το θέλει πολύ και θα το αποδείξει μέσα στο νερό»

Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός όπως είπε η Άντι Μελιδώνη, η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, με τη διεθνή φουνταριστό Έλενα Ξενάκη να σημειώνει πως όλα είναι πιθανά.

Οι δηλώσεις στην σελίδα της ΚΟΕ:

Αντιόπη Μελιδώνη (προπονήτρια ΝΟΒ):

«Το φαβορί στον τελικό θα είναι ο Ολυμπιακός. Έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι αήττητος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η αύρα είναι μαζί του. Εμείς θα είμαστε το αουτσάιντερ. Ένα αουτσάιντερ με ψυχή για την κατάκτηση του τίτλου. Τα παιχνίδια στο κύπελλο είναι διαφορετικά και όλα μπορούν να γίνουν. Θα κερδίσει η ομάδα που το θέλει πιο πολύ. Η Βουλιαγμένη το θέλει πολύ και θα το αποδείξει μέσα στο νερό».

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 23-5: Και τώρα η κούπα κόντρα στον ΝΟΒ

Έλενα Ξενάκη (παίκτρια ΝΟΒ):

«Ο ημιτελικός απέναντι στην ομάδα του Εθνικού ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Είδαμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος. Τώρα το μυαλό μας είναι στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλα μπορούν να συμβούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Δε νομίζω ότι η εικόνα που παρουσιάσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι αυτή που μαρτυρά τις δυνατότητές μας. Θα είμαστε πολύ καλύτερες στον τελικό».

Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-17: Στον τελικό του final four του Κυπέλλου γυναικών

Κώστας Φιτσανάκης (προπονητής Εθνικού):

«Ο Εθνικός ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα. Στη συνέχεια κάναμε προσπάθεια να μείνουμε κοντά στο σκορ. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των κοριτσιών μου. Μας χωρίζουν αρκετά ακόμη με την Βουλιαγμένη. Αφήνουμε πίσω το σημερινό παιχνίδι και ασχολούμαστε με την επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς που είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια απέναντι στη Γλυφάδα».

Φοίβη Χατζηκυριακάκη (αρχηγός Εθνικού):

«Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Εθνικός κάνει έναν αγώνα να μικρύνει την ψαλίδα που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη. Χρειάζεται όμως ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Ήρθαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου για να είμαστε πιο ανταγωνιστικές απέναντι στη Βουλιαγμένη. Παλέψαμε και δείξαμε μια βελτιωμένη εικόνα, αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Διττός ήταν ο στόχος του Εθνικού από την αρχή της φετινής περιόδου. Πρώτον θέλαμε να μικρύνουμε την ψαλίδα απέναντι στις δύο ευρωπαϊκού επιπέδου ομάδες και δεύτερον να καταλάβουμε την 3η θέση. Δεν καταφέραμε τον πρώτο στόχο, αισιοδοξούμε ότι στα παιχνίδια με την Γλυφάδα θα πετύχουμε τον δεύτερο».