Βλάχος: «Ο ημιτελικός είναι ο πιο σημαντικός αγώνας του Ολυμπιακού στο final 8»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη επί του Υδραϊκού ξεκαθάρισε πως ο ημιτελικός του Σαββάτου είναι ο πιο σημαντικός στο final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βλάχος: «Ο ημιτελικός είναι ο πιο σημαντικός αγώνας του Ολυμπιακού στο final 8»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 18-9 του Υδραϊκού στον τρίτο προημιτελικό του final eight του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών και μετά τον αγώνα οι προπονητές και οι παίκτες των δυο ομάδων μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο καλύτερος παίκτης της συνάντησης, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού Κώστας Γεννηδουνιάς, υποστήριξε ότι ο ημιτελικός αποτελεί ουσιαστικά τον τελικό για την ομάδα του στην συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ ο Μάκης Βολτυράκης, προπονητής του Υδραικού ανακοίνωσε την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού):

«Εμείς προερχόμαστε από μια σειρά τελικών του πρωταθλήματος με υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και ένα μεγαλύτερο κίνητρο, ενώ για τον Υδραϊκό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Είχα την ευκαιρία να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν αγωνίστηκαν καθόλου στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο αυριανός ημιτελικός, είτε απέναντι στην Βουλιαγμένη είτε απέναντι στον Απόλλωνα, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο final 8».

Ολυμπιακός – Υδραϊκός 18-9: Πέρασε στα ημιτελικά και περιμένει τον αντίπαλο

Κώστας Γεννηδουνιάς (παίκτης Ολυμπιακού):

«Αύριο είναι ο κρίσιμος αγώνας του final 8 για τον Ολυμπιακό. Ετοιμαζόμαστε για «πόλεμο». Εάν κερδίσουμε θα είμαστε το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, αν και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι».

Μάκης Βολτυράκης (προπονητής Υδραϊκού):

«Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Η κλήρωση ήταν εξαιρετικά δύσκολη εξαρχής. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσουμε να αντιπαρατεθούμε απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Αμερικανός τερματοφύλακας που είχαμε στη σύνθεσή μας αποφάσισε να φύγει για την πατρίδα του, εκεί όπου προετοιμάζεται ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων. Στόχος του Υδραϊκού, στον πάγκο του οποίου θα παραμείνω και για την νέα αγωνιστική περίοδο, είναι να εμφανίσουμε ένα καλύτερο σύνολο. Εύχομαι να υπάρχει υγεία γιατί στην φετινή περίοδο ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι. Η ομάδα θα κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις και θα αποκτηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις λίγοι ξένοι και Έλληνες παίκτες. Αναφορικά με την συνέχεια του final eight εκτιμώ ότι ο νικητής του αυριανού ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη ή τον Απόλλωνα θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει και το κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αφού έχει πλειάδα καλών παικτών και εξαιρετικά δυνατούς φουνταριστούς».

Γιάννης Μπεριστιάνος (παίκτης Υδραϊκού):

«Ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι αφού παίζαμε απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό που κέρδισε δίκαια και είναι μια καλύτερη ομάδα από μας. Κοιτάμε την επόμενη χρονιά και εύχομαι στους συμπαίκτες μου και στους ανθρώπους του σωματείου υγεία και τύχη. Τύχη γιατί φέτος ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι. Είχαμε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ οι ξένοι παίκτες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία. Με υγεία, τύχη και έναν σωστό προγραμματισμό ο Υδραϊκός του χρόνου μπορεί να εμφανίσει ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο».