Ολυμπιακός: Στροφή στο Κύπελλο

Mετά την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος και 9ου διαδοχικού, η προσοχή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφεται στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός: Στροφή στο Κύπελλο

Mετά την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος και 9ου διαδοχικού, η προσοχή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφεται στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το 22ο Κύπελλο της ιστορίας του και το 19ο νταμπλ από τη στιγμή που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, στο Final 8 το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή (21/5) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (23/5).

Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν τον Υδραϊκό στον τρίτο εκ των τεσσάρων προημιτελικών, την Παρασκευή στις 18:00, με στόχο τη νίκη πρόκριση στον ημιτελικό του Σαββάτου (22/5, 20:00). Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4ου προημιτελικού, ΝΟ Βουλιαγμένης-Απόλλων Σμύρνης.

Ενόψει του αγώνα ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: «Θετικό το ότι θα ολοκληρωθούν οι φετινές διοργανώσεις. Είναι ωραίο ότι γίνεται σε final 8. Στο τέλος θα δούμε αν είναι πράγματι η καλύτερη μορφή. Είναι ίσοι όροι για όλους. Άσχημο το ότι ο κόσμος δεν θα βρίσκεται εκεί, λόγω COVID-19. Η τηλεόραση θα πρέπει να μεταδώσει όλα τα παιχνίδια, για να μας δει όλη η Ελλάδα, στην επαρχία παντού. Μακάρι η ΕΡΤ να το καταφέρει. Εύχομαι να διεξαχθούν όλες οι διοργανώσεις, όλων των ηλικιών».

Από την πλευρά του ο Κώστας Μουρίκης σημείωσε: «Σημαντικό για το πόλο το ότι θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις. Θα είναι ένα περίεργο F8 καθώς δεν θα υπάρχει κόσμος. Θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε καλά, να μας δει ο κόσμος. Καλή επιτυχία με υγεία και ο καλύτερος να κερδίσει το τρόπαιο».

*Οι Τελικοί των Ανδρών και των Γυναικών, την Κυριακή (23/5) θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ενώ τους αγώνες της διοργάνωσης θα μεταδώσει το KOE TV της Ομοσπονδίας, από το Κανάλι του στο Youtube.