Στον Λαιμό τα Final – 8 και Final – 4 των Κυπέλλων Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών

Στη Βουλιαγμένη, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, θα διεξαχθούν τα Final – 8 και Final – 4 των Κυπέλλων Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών. 

Στον Λαιμό τα Final – 8 και Final – 4 των Κυπέλλων Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών

Όπως αναφέρει η ΚΟΕ στην ενημέρωσή της

«Στο Κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης, στο Λαιμό, θα διεξαχθούν τόσο το F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, όσο και το F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας των Γυναικών, το τριήμερο 21, 22 και 23 Μαϊου.

Η κλήρωση των δύο διοργανώσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο (28/4) το μεσημέρι (13.00) διαδικτυακά από τα γραφεία της ΚΟΕ και θα μεταδοθεί απευθείας από το Κανάλι της Ομοσπονδίας (KOE TV) στο Youtube».

Θυμίζουμε πως κληρώνει τη Μ. Τετάρτη (28/4) για το Κύπελλο Ελλάδας σε πόλο ανδρών και γυναικών.

Η ενημέρωση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας

«Πραγματοποιείται τη Μ. Τετάρτη (28/4) το μεσημέρι (13.00) στα γραφεία της ΚΟΕ, διαδικτυακά, η κλήρωση των Final 8 και Final 4 αντίστοιχα, των Κυπέλλων πόλο Ανδρών και Γυναικών 2021.

Στην κληρωτίδα των Ανδρών θα μπούνε οι 8 πρώτες ομάδες της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας και σε εκείνη των Γυναικών, οι 4 πρώτες ομάδες της αντίστοιχης στο πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ομάδες, που μετέχουν στο F8 των Ανδρών: ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης, ΓΣ Περιστερίου, Υδραϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΑΕΚ

Οι 4 πρώτες ομάδες στην Α' Γυναικών (13η αγωνιστική): Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, Εθνικός

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν μαζί, από 21 έως 23 Μαΐου».