Παυλίδης: «Είχαμε δυναμική για να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας πως η ομάδα έχει αρκετό μέλλον. 

Παυλίδης: «Είχαμε δυναμική για να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα»

Ο Ολυμπιακός έκανε τον καθήκον του απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο γυναικών κάνοντας παράλληλα το νταμπλ.

Μαρινάκης : «Συγχαρητήρια για το Κύπελλο και το αήττητο νταμπλ»

Πρωτεργάτης της νέας επιτυχίας του «ερυθρόλευκου» τμήματος ήταν ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης, ο οποίος μετά τη νέα επιτυχία του συλλόγου στάθηκε στη δυναμική του Ολυμπιακού αλλά και στο μέλλον που έχει η ομάδα.

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 16-4: Σαρωτικός και νταμπλούχος

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μας μένει η πίκρα λόγω της διακοπής της Ευρωλίγκας. Εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και αρκεστήκαμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, με αρκετά καλή απόδοση εάν σκεφτούμε τη μεγάλη διακοπή. Είχαμε δυναμική για να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ταλέντο, νέα παιδιά που έχουν μέλλον. Να είναι καλά τα πράγματα ελπίζω για να παραμείνουν όλες ή σχεδόν όλες για να διεκδικήσουμε τα τρόπαια».

Από την πλευρά τους οι παίκτριες του Ολυμπιακού πρόσθεσαν:

Άλκηστη Αβραμίδου: «Ταίριαξε η χημεία της ομάδας. Τυχερή ως αρχηγός και μέλος της ομάδας. Εάν δεν ήταν η πανδημία, είχαμε βλέψεις στην Ευρώπη. Να παραμείνουμε έτσι και του χρόνου. Είμαι συγκινημένη. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να είχε πάει. Δεν είχαμε καμία ήττα, καμία ισοπαλία».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Ιδανικά τελείωσε η σεζόν. Κάναμε το νταμπλ. Είχαμε δυσκολίες. Είμαστε ευχαριστημένες, είμαστε αήττητες. Αυτές οι διακρίσεις βγαίνουν μέσα από την ομάδα για να είμαι η καλύτερη παίκτρια και να είμαι πρώτη σκόρερ. Λόγω καραντίνας, μας μένει μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάμε πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Βλέπουμε τα θετικά.

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Είναι μια πετυχημένη χρονιά, με την κατάκτηση του νταμπλ. Αισθάνομαι όμορφα, να επιστρέφω και να είμαι καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και εγώ και όλες οι παίκτριες στην ομάδα. Με τη διακοπή στερηθήκαμε φέτος το Ευρωπαϊκό».