Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Βουλιαγμένη

Τη Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού την Παρασκευή (17/7, 19:15) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Βουλιαγμένη

Έτοιμος για τον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Γυναικών, με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Ν.Ο.Β. την Παρασκευή (17/7) στις 19:15 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου, με στόχο τη νίκη πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (18/7, 21:30).

Το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Νηρέας Χαλανδρίου - ΝΕ Πατρών (17/7, 20:45). Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, θα μεταδοθούν από την EΡT Sports HD και το κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε τα εξής: «Είμαστε έτοιμες για τον ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη. Γνωρίζουμε ότι στην ουσία ο αυριανός ημιτελικός είναι ο… τελικός και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να δείξουμε για μια ακόμα φορά την ανωτερότητά μας ώστε να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να κλείσουμε τη σεζόν έχοντας πετύχει το νταμπλ».