Πόλο: Πέθανε ο Ιταλός προπονητής Ντιέγκο Τίζιο

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση για τον χώρο της υδατοσφαίρισης. Ο Ιταλός προπονητής Ντιέγκο Τίζιο πέθανε σε ηλικία 51 ετών. Υπέστη καρδιακή προσβολή.

Πόλο: Πέθανε ο Ιταλός προπονητής Ντιέγκο Τίζιο

Στο πένθος βυθίστηκε η ιταλική υδατοσφαίριση στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ντιέγκο Τίζιο! Ο 51χρονος προπονητής, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ λίγο πριν είχε πάει για τρέξιμο.

Ο Τίζιο ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής της Μόντσα αυτό το διάστημα, ενώ είχε διατελέσει και πρώτος προπονητής της ιταλικής ομάδας. Έπαιξε πόλο στη Μόντσα, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τη Βολτούρνο.

«Ντιέγκο, έφυγες τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα. Άφησες πίσω πολλούς φίλους, πολλούς αθλητές. Μαζί σου φτάσαμε στον πρώτο τελικό στο πρωτάθλημα νέων. Πήγαμε στη Serie B μαζί σου για πρώτη φορά. Μαζί σου ξεκινήσαμε αυτή την περιπέτεια.

Δημιουργήσαμε μια οικογένεια που τώρα θρηνεί τον θάνατό σου. Θα μας λείψεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι εκεί θα συνεχίσεις να πανηγυρίζεις για εμάς, να χαίρεσαι για τις νίκες μας και να στεναχωριέσαι για τις ήττες μας.

Δεν θα σε απογοητεύσουμε. Θέλουμε να σε θυμόμαστε έτσι, χαμογελαστό ανάμεσα στα αγόρια μας. Μια αγκαλιά» αναφέρει στο δικό της ξεχωριστό αντίο η ομάδα της Μόντσα.