Πόλο: Κροατία – Μαυροβούνιο στις 13 Ιουνίου!

Η πρώτη συγκέντρωση ύστερα από δυο μήνες πλησιάζει και για την ομάδα πόλο της Εθνικής Κροατίας. Μάλιστα οι Κροάτες έκλεισαν και φιλικό με το Μαυροβούνιο για τις 13 Ιουνίου στο Ντουμπρόβνικ!

Πόλο: Κροατία – Μαυροβούνιο στις 13 Ιουνίου!

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Ίβιτσα Τούτσακ ανακοίνωσε τους 19 πολίστες που καλούνται να βρίσκονται στις 10 Ιουνίου στο Ντουμπρόβνικ για ένα τετραήμερο προπονήσεων αλλά και ένα δυνατό φιλικό (!) με αντίπαλο το Μαυροβούνιο που είναι προγραμματισμένο για τις 13 Ιουνίου στην πισίνα της Γιουγκ, στις 20.00 με ζωντανή μάλιστα μετάδοση από κανάλι της Κροατίας!

Μιλάμε για το πρώτο φιλικό που ανακοινώνεται στο πόλο, μετά την έξαρση του κορονοϊού και παρουσιάζει φυσικά τεράστιο ενδιαφέρον, όπως και η συνύπαρξη των Κροατών Μάρο Γιόκοβιτς (Ολυμπιακός), Άντρια Μπάσιτς (Βουλιαγμένη) με τον Μαυροβούνιο περιφερειακό του Απόλλωνα Σμύρνης, Νικολά Μοσκόφ!

Ο τελευταίος ήδη προπονείται με την Εθνική ομάδα της χώρας του αλλά είναι άγνωστο εάν οι Γιόκοβιτς, Μπάσιτς και Μοσκόφ θα προλάβουν να παίξουν το φιλικό, αφού στο τέλος του μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα στην χώρα μας.

Κλήθηκε και ο Μπουλιούμπασιτς

Στις κλήσεις του Ίβιτσα Τούτσακ στην Εθνική Κροατίας βρίσκεται και ο πρώην πλέον άσος του Ολυμπιακού, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Μάλιστα στον έμπειρο αμυντικό στάθηκε και ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Κροατίας λέγοντας «πρέπει να έχουμε αρκετές επιλογές. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν όπου δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσουμε. Στην ομάδα είναι ο Ιβάν και αυτό θα είναι σημαντικό και για εκείνον. Πιστεύω θα τον βοηθήσει. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και θέλω να έχω πολλές επιλογές. Για αυτό τον κάλεσα και παρακολουθώ κι άλλους παίκτες που αυτή τη στιγμή μπορεί να μην κλήθηκαν».

Για την προετοιμασία, ο Τούτσακ είπε πως προγραμματίζει δυο ακόμη δεκαήμερα καμπ μέσα στον Αύγουστο και η ομοσπονδία θέλει να διοργανώσει ένα τουρνουά στο τέλος του καλοκαιριού.

Στους παίκτες που επέλεξε ο Τούτσακ, βρίσκονται και οι Μπίγιατς, Μάρτσελιτς, Πόπαντιτς, Μπούσλιε, Μάτσαν, Μπένιτς, Μπούριτς, Βρλιτς, Λόντσαρ, Λότζινα, Μπούκιτς, Φάτοβιτς, Λάζιτς, Γκαρσία, Μίλος, Βουκίτσεβιτς.